Home Linken In Colijnsplaat
Toon # 
# Web link Hits
1   Link   Peerockfestival
Peerock te Colijnsplaat. Wat ooit begonnen is als een studentenfeestje met optredens van lokale bandjes, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend muziekevenement. Peerock zal plaatsvinden op de Oude Haven te Colijnsplaat, Noord-Beveland.
542
2   Link   Irese muziek
Een pittige folky vijfmansformatie, is The Druids sterk publieksgericht met een verrassend repertoire. Het eigen geluid van de band heeft een hoog Iers gehalte, spreekt een breed publiek aan en nodigt uit tot meezingen en "voetjes van de vloer".
532
3   Link   De voetbalvoetbalvereniging
De voetbalvoetbalvereniging Colijnsplaatse Boys. V.V. is opgericht op 27 april 1937 en bestaat inmiddels dus al 70 jaar. Het eerste elftal van onze vereniging komt uit in de zaterdag derde klasse van het district Zuid 1.

1042
4   Link   Colijns[laatse dagen
Jaarlijks vindt in het tweede weekend van augustus het evenement "de Colijnsplaatse Dagen" plaats. Op die dagen is er voor jong en oud van alles te beleven. Op en rond de haven vinden manifestaties plaats, die vaak een relatie hebben met de watersport. Op het terrein "oude haven" worden demonstraties gegeven en is de vrijmarkt. In de Voorstraat staan vele stands en is het gezellig druk op de terrassen. Kortom, de moeite waard voor een bezoekje.
562
5   Link   Solexclub
Hier kun je alles vinden wat met de Solex te maken heeft.
823
6   Link   Dorpsraad Colijnsplaat
De dorpsraad wil een klankbord zijn voor de inwoners van Colijnsplaat en moedigt u aan om hierbij actief betrokken te zijn door mee te denken en te werken. De website is een platform waar veel informatie kan worden gevonden en ideeƫn kunnen worden uitgewisseld. Wij nodigen u uit om hieraan deel te nemen met suggesties of vragen, via de website, met een emailtje of voorafgaand aan de maandelijkse vergaderingen.
664
7   Link   Museum Colijnsplaat
Oprichting Stichting

Doelstelling

Het tot stand brengen van een themamuseum voor Noord-Beveland dient een aanzienlijk maatschappelijk doel. Het museum geeft een impuls aan de toeristische waarde van en een stimulans voor een bezoek aan het dorp Colijnsplaat. Het wordt een educatief en recreatief centrum voor inwoners en scholen op Noord-Beveland en een actieve herinnering aan het leven en de leefgewoonten op een Zeeuws eiland in al zijn facetten.
677
8   Link   Steigers in Colijnplaat
De Houten Steigers in de havens van Colijnsplaat zijn voor het dorp een belangrijk stukje cultureel erfgoed. De Houten Steiger in de jachthaven dreigt in de 1e week van januari 2009 te worden gesloopt. We gebruiken deze website om u te informeren over onze inspanningen om de sloop te voorkomen.
565